Een selectie van opdrachtgevers waarvoor Marosel fungeert als externe opleidingsafdeling deelt graag in vogelvlucht hun ervaringen met u.

 

Om onze organisatie en medewerkers qua kennis op een hoog niveau te houden zochten wij een partij die ons hierbij kon ondersteunen. Sinds 2015 maken wij nu gebruik van Marosel om onze wensen te vertalen naar opleidingen. Marosel zoekt hiervoor de beste partijen (financieel, ervaring en beschikbaarheid) voor ons en ontzorgt ons door uiteindelijk ook de afstemming en afhandeling met die partij opzich te nemen. Wij gaan in 2016 zeker door met Marosel als opleidingsbroker.

Erik Overes
IT Coordinator

Benelux Office for Intellectual Property (BOIP)
Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE)
Office Benelux de la Propriété intellectuelle (OBPI)

 

Sinds februari 2007 helpt Marosel ons structuur te brengen in de opleidingen van onze IT-specialisten. Voor mij betekent dit dat ik er geen omkijken naar heb. Ik ontvang maandelijks rapportages waarmee ik uitstekend op de hoogte blijf van de voortgang en waarmee ik het budget kan beheren. De belangrijkste keuze van mij voor Marosel is de verlichting van werkzaamheden voor de Unitmanagers. Door hen veel werk uit handen te nemen, hebben zij meer tijd om hun mensen goed te ondersteunen. Kosten zijn daarnaast natuurlijk een belangrijke factor. Marosel is er het afgelopen jaar in geslaagd 20% op ons opleidingsbudget te besparen. Zonder dat dit de kwaliteit negatief heeft beïnvloed. Marosel heeft zichzelf hierdoor terugverdiend. Wat wil je nog meer: kostenneutraal en toch alles uitbesteed!

Marjan Dietze
Manager Business Office Resource Management & Recruitment Benelux

BT Advise Benelux

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER