Onafhankelijkheid van individuele aanbieders, aanbiedingen op maat, met zorg geselecteerde marktpartijen en persoonlijke aandacht zijn de onderscheidende factoren van onze dienstverlening. Alle diensten van Marosel zijn daarbij gebaseerd op drie onwrikbare kernwaarden: partnerschap, persoonlijke aandacht en transparantie.

Partnerschap
Wij staan als partner naast uw management. Met als doel de best mogelijke oplossingen te bieden voor de kennisbehoeften van uw medewerkers. Veel klanten zien onze medewerkers dan ook meer als collega dan als externe dienstverlener. Door onze helikopterview zijn wij in staat om afdelingoverstijgende behoeften uit te wisselen en daar waar mogelijk te clusteren.

Persoonlijke aandacht
Marosel hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zowel management als medewerkers van onze klanten. Door onze persoonlijke benadering selecteren wij voor u als klant de juiste opleiding passend bij uw behoeften en criteria. Persoonlijke omstandigheden zoals leervorm, locatie en beschikbaarheid zijn hierbij bepalend.

Transparantie
Marosel geeft u volledig inzicht in de transparante prijsopbouw van de diensten die wij leveren. We selecteren voor u de bestpassende opleiding tegen de meest aantrekkelijke prijsstelling. Hierbij geven wij altijd 100% transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u. Eveneens kunnen wij voor u in dit proces besparingen realiseren.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom. Ook slaagt u er beter in uw medewerkers te ‘binden en te boeien’. Tot slot geeft u uw medewerkers de gelegenheid zich weer te richten op hun primaire taak.

  • Het tijdig behalen van uw opleidingsdoelen.
  • Vereenvoudiging van het inkoopproces voor uw opleidingen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Wij geven altijd 100% transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Marosel realiseert voor u concrete besparingen.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Het verhogen van de kwaliteit van uw dienstverlening.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER