Onze dienstverlening is gebaseerd op drie onwrikbare kernwaarden: partnerschap, persoonlijke aandacht en transparantie.

Partnerschap
Als kennispartner werken we nauw met u samen. We adviseren u en delen onze kennis met u op het gebied van leren en ontwikkelen. Met als doel om de best mogelijke leeroplossingen te realiseren voor uw medewerkers, afdeling overstijgende ontwikkelbehoeften uit te wisselen en daar waar mogelijk te clusteren. Veel klanten zien onze medewerkers dan ook meer als collega dan als externe dienstverlener.

Persoonlijke aandacht
Als professionals willen wij u en uw organisatie echt leren kennen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met zowel management als medewerkers. We luisteren actief, vragen door en tonen oprechte interesse. We willen uw ambities begrijpen. Met als doel u optimaal te ‘ontzorgen’ op het gebied van leren en ontwikkelen en de juiste opleiding passend bij uw behoeften en criteria te selecteren.

Transparantie
Marosel is een onafhankelijke opleidingsintermediair. We hebben in de afgelopen vijftien jaar een breed netwerk van leveranciers opgebouwd. Kennen de markt en kunnen voor u altijd de best passende opleider vinden tegen de meest aantrekkelijke prijsstelling. U krijgt transparant inzicht in de prijsopbouw van de diensten die wij leveren. Met als doel objectief en kwalitatief bij te dragen aan uw ontwikkeldoelen.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER