Vraag een demonstratie aan

Gaat u eenmaal in zee met Marosel? Dan krijgt u de mogelijkheid van uw eigen digitale opleidingsportaal. Alle facetten van ons opleidingsmanagement - specifiek voor u - kunt u hier concreet inzien.

Inzicht managers
Enerzijds op het niveau van uw managers. Zij kunnen monitoren hoe het bijvoorbeeld staat met de cursusadministratie, trainingsadministratie en opleidingsproces tot en met opleidings- en certificeringsoverzicht.

Inzicht medewerkers
En uw individuele medewerkers krijgen digitaal een actueel inzicht in de stand rondom hun persoonlijke opleidingsplan. Uw opleidingsportaal geeft dus niet al het mogelijke opleidingsaanbod weer, maar specifiek alle ontwikkelingen binnen het door u geaccordeerde opleidingsmanagement.

Probeer de demo
Benieuwd hoe uw eigen opleidingsportaal zou kunnen werken? Volg hier de demo. Al uw vragen beantwoorden wij graag persoonlijk.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER