Hoe richten we een eigen academie in? Wat voor een leer management systeem (LMS) hebben we nodig? Welke rapportages willen we uit een LMS halen? Welke leerpaden moeten we definiëren? Hoe stimuleren we duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren? Wat is het huidige kennisniveau van de medewerkers, welke kennis ontbreekt en hoe kunnen zij die kennis zo snel mogelijk vergaren? Hoe organiseren en realiseren we talent- of trainee programma's?

Allemaal vragen waarvoor u terecht kunt bij onze opleidingsadviseurs. Zij geven u helder advies en bieden concrete oplossingen.

Wij kennen de markt en werken nauw samen met diverse leveranciers waarvan wij weten dat zij uw doelen efficiënt, vakkundig en secuur helpen realiseren. 

In de keuze van partners waarmee wij samenwerken, zijn we volledig transparant en objectief. Uiteraard beslist u en stelt u de definitieve keuze vast.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER