We nemen uw volledige opleidingsadministratie uit handen. Het onafhankelijke team van Marosel ontzorgt u volledig, van opleidingsaanvraag tot aan de facturatie. Ongeacht of u uw opleidingsbeleid en ontwikkelplannen zelf opstelt of dat u ons hiervoor inschakelt, wij verzorgen de praktische uitvoering hiervan.

Marosel verzorgt uw volledige opleidingsadministratie, van a tot z. Voor al uw opleidingsvragen vinden we altijd de best passende leverancier. Dankzij onze gunstige inkoopafspraken realiseren we voor u concrete besparingen.

Precies zoals u wenst dat een professioneel opleidingsintermediair voor u werkt. Zonder de investering in een interne afdeling hiervoor, maar wel met het gewenste rendement.

Aanvullende hulp altijd mogelijk
Naast de uitvoering van uw opleidingsadministratie ondersteunen wij u ook bij het in kaart brengen van de (individuele) ontwikkelbehoefte en het opstellen van een strategisch ontwikkelplan.

U bepaalt zelf welke dienst u inzet
In overleg is alles mogelijk.

Let wel: wij ontwikkelen niet uw organisatie zelf, maar ondersteunen u bij de permanente kennisontwikkeling in uw organisatie. Een belangrijke nuance die precies onze toegevoegde waarde weergeeft.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER