Veel organisaties meten hun groei puur en alleen af aan gerealiseerde targets. Zoals omzet en winst. Maar het zijn vooral uw medewerkers die u deze doelen helpen realiseren. Laat u hen met voorrang groeien in hun permanente kennisontwikkeling en expertise? Dan groeien uw resultaten automatisch mee.

Na invoering van permanente kennisontwikkeling bij uw medewerkers haalt u uw ondernemingsdoelen veel gemakkelijker. Dit logische verband brengt u in de dagelijkse praktijk met Marosel, uw externe opleidingsafdeling met intern resultaat.

Ook uw organisatie vaart wel bij Marosel
De opleidingspropositie van Marosel als uw externe opleidingsafdeling is ideaal voor een veelheid aan doelgroepen. Zoals MKB organisaties zonder HR-afdeling en drukke MT's en directies. Tegelijkertijd werkt Marosel ook constructief samen met grote organisaties die weliswaar een HR-afdeling hebben, maar specifiek de interne kennisontwikkeling willen outsourcen. Overigens is Marosel niet alleen een adequate partner voor het bedrijfsleven, maar ook voor de overheid, stichtingen en verenigingen.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom. Ook slaagt u er beter in uw medewerkers te ‘binden en te boeien’. Tot slot geeft u uw medewerkers de gelegenheid zich weer te richten op hun primaire taak.

  • Het tijdig behalen van uw opleidingsdoelen.
  • Vereenvoudiging van het inkoopproces voor uw opleidingen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Wij geven altijd 100% transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Marosel realiseert voor u concrete besparingen.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Het verhogen van de kwaliteit van uw dienstverlening.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER