Marosel is dè opleidingsintermediair. We bieden u één loket voor leren en ontwikkelen, zodat u meer grip krijgt op uw opleidingsbeleid. We opereren volledig onafhankelijk van alle opleidingsleveranciers. Uw wensen en eisen zijn bepalend voor de keuzes. Marosel ontzorgt zowel uw financiële, personeels- als inkoopafdeling. Wij zijn uw partner, betrouwbaar en transparant.

 

Ook uw organisatie vaart wel bij Marosel
We werken in de zakelijke dienstverleningssector voor het MKB zonder HR-afdeling die ons als externe partner in huren om hun opleidingsbeleid vorm te geven en te organiseren. Daarnaast werken we constructief samen met grote organisaties, zowel publiek als privaat, die weliswaar een HR-afdeling hebben maar bewust de (financiële) administratie, de inkoop en alle facilitaire zaken rondom opleidingen door Marosel laten verzorgen.

Vijftien jaar kennis en expertise in opleidingsland
Bedrijven worden geconfronteerd met een enorme hoeveelheid aan opleidingsleveranciers. Dit maakt het complex om een weloverwogen keuze voor de juiste opleider te maken en het kaf van het koren te scheiden. Marosel kan dit. Door onze jarenlange ervaring in de opleidingswereld weten wij als geen ander voor u de best passende opleiders te selecteren, tegen de meest gunstige inkoopvoorwaarden.

Als adequate en onafhankelijk partner denken we met u mee, adviseren we u en nemen u werk uit handen.

 

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER