Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Overeenkomst tussen BT & Marosel verlengd

 De Meern, mei 2020 

 

Wederom heugelijk nieuws voor Marosel B.V., intermediair in opleidingen: British Telecom (BT) Benelux heeft het contract met ons weer voor drie jaar verlengd!

Marosel verzorgt al sinds 2007 naar volle tevredenheid het volledige opleidingsmanagement voor BT Benelux. Het beschikbare opleidingsbudget weten we elk jaar voor ze maximaal uit te nutten. 

Om dat te kunnen realiseren,inventariseren wij jaarlijks als onafhankelijk partner de ontwikkelingswensen. Op basis daarvan stellen we het opleidingsjaarplan op en uiteraard geven we waar nodig aanvullend advies. Nadat de directie akkoord is gegaan met het plan, selecteren we de best passende opleidingsleveranciers, maken heldere contractafspraken en verzorgen de inkoop van de opleidingen, administratie en financiële afhandeling.

BT is een toonaangevende zakelijke communicatie-aanbieder. Ze hebben meer dan 17.000 medewerkers wereldwijd en leveren ICT-services aan 5500 multinationals in 180 landen wereldwijd. BT heeft meer dan 25 jaar regionale ervaring in de Benelux en biedt een breed portfolio aan diensten in deze drie landen, waaronder netwerk- en IT-diensten, professionele diensten en wholesale diensten.

Dankzij de combinatie van hun globale kracht op het gebied van netwerken, cloudgebaseerde geïntegreerde samenwerking, hybride cloudoplossingen en beveiliging, en onze diepgaande expertise en globale leveringsmodel kunnen zij een vertrouwde partner zijn voor hun klanten. zij bieden hen de services die ze nodig hebben om de digitale transformatie van hun bedrijven mogelijk te maken.

Wij bedanken BT Benelux voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij voelen ons hierdoor een gewaardeerde opleidingspartner, en zijn dan ook enthousiast over de hernieuwde voortzetting van onze dienstverlening!

 

Het team van Marosel