Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Ons opleidingsportaal, FLO, live bij Nuffic

Den Haag 30 maart 2020 

Nuffic is voor een periode van twee jaar een overeenkomst aangegaan met Marosel. Zij zijn onder de indruk van onze dienstverlening en het bijbehorende opleidingsportaal FLO. Deze week is het portaal live gegaan. De medewerkers van Nuffic kunnen vanaf nu snel en eenvoudig opleidingen zoeken en boeken. 

Het opleidingsportaal FLO is qua look & feel aangepast aan de huisstijl van Nuffic. Bij de beoordeling van FLO gaf Nuffic aan dat zij vinden dat het portaal rustig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk oogt. Ook beoordeelt Nuffic het feit dat in-company trainingen in het portaal kunnen worden opgenomen als zijnde positief.

Het Nuffic heeft nu een partner gevonden die hun volledig ontzorgd bij de inkoop van opleidingen. Marosel verzorgt niet alleen de administratieve en financiële afhandeling voor de inkoop van de opleidingen bij Nufficmaar geeft ook individueel opleidingsadvies. Daarnaast richten we in samenwerking met onze opleidingsleveranciers uiteraard ook in-company maatwerktrajecten voor Nuffic in.