Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Overeenkomst tussen CBS & Marosel verlengd

 De Meern, april 2020 

 

Goed nieuws voor Marosel B.V., internmediair in opleidingen: het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) verlengt het lopende contract voor een periode van één jaar!

Sinds 2018 is Marosel de opleidingsintermediair voor het CBSAls ervaren en onafhankelijke partner denken we met het CBS mee, adviseren we hen en ontzorgen we hen bij het opleidingsmanagement. Marosel realiseert de perfecte match tussen de opleidingsvragen vanuit het CBS en het opleidingsaanbod op de markt. In die rol verzorgMarosel voor het CBS de administratieve en financiële afhandeling rond het zoeken, boeken en het volgen van opleidingen. 

Het CBS levert met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Bij deze innovatieve kennisorganisatie werken meer dan 2.000 medewerkers met diverse achtergronden, waaronder economen, natuurkundigen, software enigineers en sociologen nauw samenDe wijze waarop zij data verzamelen, verwerken en publiceren, verandert continu. Daarom besteedt het CBS veel aandacht aan kennisverbreding en scholing van hun medewerkers.

Wij bedanken het CBS voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij kijken uit naar de verdere voortzetting van onze dienstverlening!

 

Het team van Marosel