Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Maak kennis met onze nieuwe dienstverlening

De Meern, 7 januari 2020

Marosel is medio 2019 gestart met een nieuwe dienstverlening, het BidBureau. Dit specialistische bureau ondersteunt organisaties bij aanbestedingen. Onze professionals hebben ruime ervaring met het begeleiden van tenders op het gebied van leren & ontwikkelen en de inzet van tijdelijk personeel. Het winnen van een (onderhandse) aanbesteding is een serieuze opdracht. Daarvoor is specialistische kennis onontbeerlijk. Garanties om te winnen kan het bidbureau uiteraard niet geven, maar garanties voor een kansrijke inschrijving wel.

Het BidBureau team werkt volgens een heldere en strakke projectplanning en weet een excellente score te behalen op de gevraagde kwalitatieve gunningscriteria. In 2019 hebben meerdere organisaties naar volle tevredenheid een beroep op ons gedaan. Door ons werk wordt de scoringskans aanzienlijk verhoogd. Het afgelopen jaar zijn de helft van de door ons begeleide aanbestedingen gegund. Een score waar we trots op zijn.

Ons bidbureau werkt exclusief voor organisaties die:

  • onbekend zijn met inschrijven op aanbestedingen en een specialist willen inhuren om van a tot z begeleid te worden;
  • capaciteitsgebrek hebben en toch willen meedingen in de gunning;
  • de zelf uitgewerkte kwalitatieve gunningscriteria willen toetsen aan correctheid en compleetheid.

Geïnteresseerd?
Wilt u meer weten over ons BidBureau en over onze werkwijze?
Neem dan contact op met Maayke van Uum, bidmanager.