Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Investeren in morgen begint vandaag

 

Waarom nu?

Door de huidige COVID-19 situatie wordt thuiswerken het nieuwe normaal. Er wordt doorgewerkt waar mogelijk en veilig. Niet alle werkzaamheden kunnen even gemakkelijk worden opgepakt vanuit huis. Online leren & ontwikkelen gaat echter gewoon door. Deze situatie biedt daarom de uitgelezen kans om virtueel trainingen te volgen, zodat de kennis en kunde van uw medewerkers geoptimaliseerd wordt. Wanneer de COVID-19 maatregelen worden versoepeld kunt u op die manier weer op volle kracht vooruit.

 

Waarom Marosel?

Marosel is uw onafhankelijke en professionele opleidingsintermediair. Wij ontzorgen u volledig, van opleidingsaanvraag tot facturatie. Ook het in kaart brengen van de (individuele) ontwikkelbehoefte en het opstellen van een strategisch ontwikkelplan behoort tot de mogelijkheden. Alles draait om uw vraag. Wij zoeken kwaliteitsvolle en betrouwbare opleidingsleveranciers voor u die perfect bij uw wensen passen.

Dit betekent aanzienlijke besparingen zowel in kosten als in werkuren op uw financiële, personeels- als inkoopafdeling. Wij zijn uw partner, betrouwbaar en transparant.

 

Wat kunnen wij u bieden?

Onze leveranciers bieden veel klassikale trainingen nu virtueel aan. Ook is het mogelijk om On Demand trainingen te volgen, of in te schrijven voor een Learning Subscription.

Hieronder de mogelijkheden op een rij:

  • Virtuele training - dit zijn online klassikale trainingen; de trainer is te zien via een live videoverbinding (live-web). Bij een virtuele training is er de mogelijkheid tot interactie met de trainer en mede-cursisten. Het lesmateriaal is digitaal beschikbaar.
  • On Demand training - een On Demand training (ook wel E-learning genoemd) is een training die zelfstandig gevolgd wordt, zonder begeleiding van een trainer. Het lesmateriaal is online beschikbaar en bestaat over het algemeen uit verschillende video’s, leesmateriaal en hands-on oefeningen.
  • Learning Subscription - een learning subscription verleent toegang tot een leerplatform met een variëteit aan on demand trainingen. De meeste learning subscriptions zijn af te sluiten voor de periode van een jaar. Binnen dit jaar kunnen zoveel trainingen gevolgd worden als gewenst. Wij bieden Learning Subscriptions aan van verschillende platforms, denk bijvoorbeeld aan Pluralsight of O’Reilly.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch via 088 627 6735.

 

Uw voordelen op een rij

  • 100% ontzorging door Marosel
  • One-stop-shopping voor al uw opleidingsvragen
  • Onafhankelijk en betrouwbaar
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken
  • Eén transparante rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten
  • Uw partner in het ontwikkelen van medewerkers zodat uw organisatie de interne en externe doelstellingen kan bereiken