Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Onze nieuwe 
leveranciersmanager

Ik ben Wanda Jansen. Sinds 1 november 2019 ben ik gestart als leveranciersmanager bij Marosel. Met mijn dertien jaar ervaring als inkoper verwacht ik voor de klanten van Marosel het verschil te kunnen maken en mooie contracten af te sluiten. Ik wil partnerships creëren om het gemeenschappelijke doel te bereiken; de klant bedienen waar nodig in de opleidingenwereld. In eerste instantie richt ik mij vooral op het op- en uitbouwen van een goede relatie met de diverse opleiders. Ook zorg ik dat de gemaakte afspraken eenduidig en transparant zijn voor alle partijen. Zo zorg ik ervoor dat onze inkoopvoorwaarden minder complex worden geformuleerd en dat onze inkoopprocessen en kpi’s helder zijn. 

Waarom heb je voor Marosel gekozen?

Via een werving en selectiebureau werd ik op de vacature gewezen. In eerste instantie was ik wel wat huiverig om in een totaal andere branche te stappen. Maar mede door het positieve beeld dat de recruiter van Marosel schetste, ben ik toch het gesprek aangegaan. Na het eerste gesprek was ik verkocht. De passie van Ellen, onze directeur, is aanstekelijk. Zij kan met zoveel enthousiasme vertellen over onze toegevoegde waarde als opleidingsintermediair en de voordelen voor onze klanten en de opleidingswereld.

Wat maakt werken bij Marosel bijzonder voor jou?

Hoewel het voor mij een totaal nieuwe branche is, heb ik het erg naar mijn zin. Ik leer elke dag en begin inmiddels al aardig mijn weg te vinden in de wereld van de opleidingen. Het contact met de collega’s is inspirerend, de lijnen zijn kort en met een klein team zijn we wendbaar, flexibel, passen ons snel aan en spelen in op de veranderingen in markt. Dat merk je ook als nieuwkomer, het voelt alsof ik hier al jaren werk.  Je wordt meteen opgenomen in de groep.  Daardoor ga ik elke dag enthousiast naar mijn werk.

Wat is jou best bewaarde geheim?

Ik ben een planner in hart en nieren en heb zelfs mijn gezin er mee besmet. In onze woonkeuken hangt een groot planbord, daarop staan alle school- sport en sociale activiteiten van mij, mijn lieve man, onze tienerdochter en onze benjamin. Daardoor kan ik als workingmom toch veel tijd doorbrengen in de sportschool, waar ik mij met name richt op kracht training.