Aanmelden nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interessante acties en nieuwe cursussen die aansluiten op jouw vakgebied en carrière.

 

Naast thuiswerken nu ook thuis leren

Vanwege COVID-19 is het momenteel helaas niet mogelijk klassikaal trainingen te volgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om het voor onze klanten toch mogelijk te maken trainingen te volgen. Onze leveranciers bieden veel klassikale trainingen nu virtueel aan. Ook is het mogelijk om een On Demand trainingen te volgen, of in te schrijven voor een Learning Subscription.

Hieronder de mogelijkheden op een rij:

  • Virtuele training: Dit zijn online klassikale trainingen; de trainer is te zien via een live videoverbinding (live-web). Bij een virtuele training is er de mogelijkheid tot interactie met de trainer en mede-cursisten. Het lesmateriaal is digitaal beschikbaar.
  • On Demand training: Een On Demand training (ook wel E-learning genoemd) is een training die zelfstandig gevolgd wordt, zonder begeleiding van een trainer. Het lesmateriaal is online beschikbaar en bestaat over het algemeen uit verschillende video’s, leesmateriaal en hands-on oefeningen.
  • Learning Subscription: Een learning subscription verleent toegang tot een leerplatform met een variëteit aan on demand trainingen. De meeste learning subscriptions zijn af te sluiten voor de periode van een jaar. Binnen dit jaar kunnen zoveel trainingen gevolgd worden als gewenst. Wij bieden Learning Subscriptions aan van verschillende platforms, denk bijvoorbeeld aan Pluralsight of O’Reilly.

Wil je meer informatie of jezelf inschrijven voor een online training, neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch via 088 627 6735.