We nemen uw volledige opleidingsadministratie uit handen. Het onafhankelijke team van Marosel ontzorgt u volledig van opleidingsaanvraag tot aan de facturatie. Ongeacht of u uw opleidingsbeleid en ontwikkelplannen zelf opstelt of dat u ons hiervoor inschakelt, wij verzorgen de praktische uitvoering hiervan.

Marosel verzorgt uw volledige opleidingsadministratie, van het begin tot eind. Voor uw opleidingsvragen vinden we altijd de best passende leverancier. Dankzij onze gunstige inkoopafspraken realiseren we voor u concrete besparingen.

Precies zoals u wenst dat een professioneel opleidingsintermediair voor u werkt. Zonder de investering in een interne afdeling hiervoor, maar wel met het gewenste rendement.

Aanvullende hulp altijd mogelijk
Naast de uitvoering van uw opleidingsadministratie, ondersteunen wij u ook bij het in kaart brengen van de (individuele) ontwikkelbehoefte en het opstellen van een strategisch ontwikkelplan.

U bepaalt zelf welke dienst u inzet
In overleg is alles mogelijk.

Let wel: wij ontwikkelen niet uw organisatie zelf, maar ondersteunen we u bij de permanente kennisontwikkeling in uw organisatie. Een belangrijke nuance die precies onze toegevoegde waarde bepaalt.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast slaagt u er in uw medewerkers te 'binden en te boeien' en profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom.

  • Eén aanspreekpunt voor al uw opleidingsvragen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Een eenvoudig inkoopproces voor uw opleidingen, examens en boeken.
  • Transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Concrete besparingen door gunstige inkoopafspraken.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Helder inzicht in uw ontwikkeldoelen en uw opleidingsbudget.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER