Het volstrekt onafhankelijke team van Marosel ontzorgt u volledig in het complete proces van opleidingsmanagement. Ongeacht of u uw opleidings- en/of ontwikkelplannen zelf heeft opgesteld, door een derde partij laat verzorgen of dat u Marosel hiervoor inschakelt. Hoe u ook komt tot uw opleidingsmanagement: Marosel is uw professionele partner voor de praktische uitvoering hiervan.

Marosel ontzorgt uw volledige opleidingsmanagement, van het begin tot eind. Inclusief de specifieke voortgangsrapportages zoals u die voor ogen heeft. Precies zoals u wenst dat een professioneel opleidingsintermediair voor u werkt. Zonder de investering in een interne afdeling hiervoor. Maar wel met het verlangde rendement op uw opleidingsmanagement.

Aanvullende hulp altijd mogelijk
Naast de uitvoering van uw opleidingsmanagement, kunt u Marosel desgewenst ook inschakelen voor uw strategisch ontwikkelplan en uw opleidingsplan(nen).

U bepaalt zelf welke dienst u inzet
Losstaand of synergetisch verbonden. Alles is mogelijk. Alles in overleg. Let wel: wij ontwikkelen niet uw organisatie zelf, maar wel de permanente kennisontwikkeling in uw organisatie. Een belangrijke nuance die precies onze toegevoegde waarde bepaalt.

ISO 9001-2015 kwalificatie

ESF

FDGazellen 2018

Uw voordelen

100% ontzorging door Marosel

Samenwerken met Marosel als uw externe opleidingafdeling leidt tot een groot aantal voordelen. De belangrijkste zetten wij graag voor u op een rij.

Aanvullende pluspunten
Daarnaast profiteert u van de bevordering van een gezonde interne doorstroom. Ook slaagt u er beter in uw medewerkers te ‘binden en te boeien’. Tot slot geeft u uw medewerkers de gelegenheid zich weer te richten op hun primaire taak.

  • Het tijdig behalen van uw opleidingsdoelen.
  • Vereenvoudiging van het inkoopproces voor uw opleidingen.
  • U doet met Marosel zaken en niet langer met tientallen separate opleiders.
  • Wij geven altijd 100% transparant inzicht in alle financiële zaken rondom onze samenwerking met u.
  • Marosel realiseert voor u concrete besparingen.
  • Eén overzichtelijke rapportage en factuur voor alle opleidingen en diensten.
  • Het terugdringen van de kosten.
  • Het verhogen van de kwaliteit van uw dienstverlening.

Ons team

Een team van toppers bij u aan tafel

Marosel is in staat u 100% te ontzorgen bij alle opleidingsmanagement- en ontwikkelingsvraagstukken door de samenstelling van een zeer ervaren en deskundig team van specialisten. Zij zijn stuk-voor-stuk rechtstreeks voor u bereikbaar met al uw vragen.

LEES MEER